Tehnologia bazată pe tehnologia CitiOS - Edge Computing și AI Chip Embedded


CONECTAREA SECUNDARĂ DOTELE DATELOR IOT GLOBAL

MONETIZE POTENȚIALUL TRECUT AL ORAȘELOR SMART

CitiOS este multidimensional. Prezența noastră la nivel global este de așteptat să crească semnificativ la un nivel complet diferit prin integrarea Blockchain, Intelligence Artificială și Integrarea Internetului Lucrurilor (IoT) cu tehnologia blocurilor.

CitiOS se aliniază la următoarea transformare a paradigmelor orașelor tradiționale în orașe inteligente, în care dispozitivele Internet ale obiectelor (IoT) sunt autonome și capabile să răspundă cel mai bine la scenarii în timp real, cu puțin sau deloc contribuție umană. Imaginați-vă orașele în care totul se desfășoară fără probleme, fără a depinde de efortul uman fiabil.

DE CE ALEGETI US?

Suntem mai siguri

Datele critice sunt stocate pe un blocaj cu acces bazat pe permisiune. Utilizatorii au toate ID-ul blocchain pentru securitate și confidențialitate.

SUNTEM MAI EFICIENT

Plățile automate către participanții la rețelele de afaceri pe baza datelor senzorilor - toate fără implicare umană.

Suntem mai buni

AIoT cu interactiv computerizare cognitivă cu contracte inteligente de tip blockchain, oferă comunicare mașină-mașină, face serviciile IoT mult mai inteligente

TEHNOLOGIE

Lucrăm spre un viitor în care vă puteți simți în siguranță și productiv în comunitatea dvs. în orice moment. Aflați cum ne asigurăm viitorul prin tehnologii avansate.


Orasul ca un serviciu

În timp ce dezvoltarea urbană poate stimula creșterea economică și oportunitățile, megacities-ul riscă și din cauza complexității. Prin intermediul Internetului obiectelor și dispozitivelor de detectare, putem digitiza serviciile din oraș și putem furniza aplicații pentru cercetarea datelor, gestionarea resurselor, asigurări, tranzacții de afaceri și controlul riscurilor pentru instituțiile guvernamentale, industrie și cercetare.


Micropayment

Cum robotul plătește robotului? Cu siguranta nu foloseste un card de credit. CitiOS are built-in R2R crypto token pentru micropayments point-to-point, tranzacții de mare viteză și comision zero pentru tranzacții.


Detalii despre Token

Sistemul de blocuri CitiOS va folosi un jet de utilitate ERC20 cunoscut sub numele de RoboAi Coin, denumit R2R. Proiectul se bazează pe platforma Ethereum și motivul pentru care tokenul este un ERC20.

Moneda digitală va fi utilizată pentru a facilita așezările internaționale, în special în cadrul organizațiilor din țări terțe, în domenii precum dezvoltarea africană.

Acesta este, de asemenea, stabilit să fie un facilitator major în participarea investitorilor în întregul proiect. Jetonul (R2R) este disponibil pentru investitori.

Nume de jeton: RoboAi Coin R2R

Standard de token: ERC20

Simbol: R2R

Caracteristicile Tokenului: blocul Etheruem

Total monedă RoboAi în circulație: 1,000,000,000 (1 miliard)

Preț: $ 0.4 - $ 1.0

Softcap: 30 milioane dolari (30 milioane dolari)

Hardcap: 180 milioane dolari (180 milioane dolari)

Caracteristicile de upgrade la Token: Implementarea Contractului Proxy, prin care contractul de proxy acționează ca o punte între contractul real și client (contractul proxy este folosit pentru a face contractul upgradeabil)

Perioada de blocare: extinderea interfeței ERC20 pentru a suporta funcția
- blocare - jeton blocat - perioadă de blocare - total bal de (inclusiv jeton blocat) - bal de (token deblocat)

Token Data lansării: 1 Dec 2019

Echipa, Partener, Marketing - Blocat timp de 36 de luni. Deblocați 1/36 pe lună.

Aduceți jetoanele reduse - blocate 12 luni. Deblocați 1/12 pe lună.

Prescrise bonusuri - blocate 18 luni (1/12 eliberare începând cu 6 luni)

Jetoane prealabile - blocate 6 luni (eliberare greu începând cu a 6-a lună)

Aircrop tokens - Închis 12 luni (eliberare greu de la 6 luni, apoi eliberați 1/6 pe lună)

ICO TOKEN VANZARE

Vânzarea simbolică a CitiOS va fi realizată printr-o ofertă inițială de monede (ICO) cu o sumă țintă de 180.000.000 $.

O piscină (lock-up) va fi folosită în principal pentru recompensa de atribuire și se referă la programarea cantității de jetoane de introducere pe piață pentru a satisface cererile de servicii și pentru a asigura lichiditatea sănătoasă a pieței token. Vom pune note pe piață într-o manieră pas cu pas în timp ce verificăm schimbarea numărului de utilizatori sau de piață.

Cele 1 miliarde de jetoane disponibile se distribuie după cum urmează:

30% pentru rezervă

5% pentru parteneri

7% pentru marketing

7% pentru echipa

50% de vânzare

1% pentru Airdrop

Prin urmare, vânzarea tokenului ICO va fi pentru 50% din totalul de jetoane CitiOS disponibile.

Utilizarea și vânzarea tokenului R2R

R2R Tokens sunt consumate ca o considerație pentru serviciile din cadrul platformei R2R.

În viitor, după ICO / IEO, R2R Token va fi tranzacționat și posibil să cumpere și să vândă la

schimbul corespunzător.

În funcție de piață, jetoanele vor fi introduse pe piață de la Pool (lock-up) la

să facă față creșterii numărului de utilizatori.

Distribuirea fondurilor

Fondurile strânse prin vânzarea simbolică vor fi utilizate în principal pentru dezvoltarea afacerilor,

inclusiv dezvoltarea ulterioară a produselor și a sistemului, promovarea serviciului după lansare, asigurarea distribuției globale și creșterea vânzărilor și a marketingului în vederea extinderii afacerii.

11% vor merge la marketing

11% vor fi folosite pentru a rezolva problemele juridice.

22% vor fi utilizate în dezvoltarea de produse și sisteme.

34% vor fi utilizate pentru derularea tuturor operațiunilor de afaceri.

22% vor fi folosite pentru a supraveghea viitoarele evoluții ale proiectului.

În acest caz, marketingul se referă la oferirea de stimulente acelor firme care contribuie la

proiect.

CitiOS ROADMAP


ECHIPĂ

Membrii proiectului

Manas Ronghe: DIRECTOR DE OPERARE

Management este un Strategist de Afaceri cu Dezvoltare Internațională de Afaceri, Dezvoltare și Expansiune Consulting.

Experiență în alianțe internaționale de afaceri, consultanță, relații guvernamentale străine și consultanță în domeniul ISD. Un pasionat de tehnologie cu o experiență operațională și de afaceri pe proiecte în curs de desfășurare pe blockchain, IoT, Fintech și experiența anterioară cu AI, ML și AR / VR. A lucrat la proiecte la fața locului și în afara sediului în Elveția, Germania, Belgia, SUA și Thailanda. Implicat în deciziile strategice, negocierile, proiecțiile financiare pentru crearea de scenarii diferite pentru clienții interni și internaționali. "

Robert Choi: VP, MARKETING

Robert Choi Ph, D este fondatorul și CEO al Cornert Pte, Ltd - firma de marketing și consultanță în Singapore.

Robert este marketer la nivel mondial de blocuri, consilier ICO / STO, vorbitor, autor și cronicar. El are mai mult de 20 de ani de experiență de marketing la nivel global în industria convențională a Procter & Gamble, Adidas, Asigurări de viață Allianz, precum și industria blocchain / critocurrency.

Kailash Raghuwanshi: DIRECTORUL OPERAȚIUNILOR - ASIA PACIFIC

Kailash Raghuwanshi (kai) este consilier de afaceri autor și internațional care a servit clienți în peste 30 de țări, oferind soluții de consultanță de vârf pentru a transforma afacerile în ultimul deceniu.
Domeniile sale de concentrare actuale includ ajutarea clienților să dezvolte dezvoltarea eficientă a afacerilor, strategii de vânzări și soluții de strângere de fonduri. Un susținător ardent al soluțiilor IOT, blockchain și fintech îi oferă în prezent consultanță unui număr de clienți din regiunea Asia Pacific cu privire la strategia lor pentru aceste noi soluții de vârstă. Lucrările sale de cercetare pe IOT, RFID și RTLS au fost publicate în Jurnalele și bibliotecile americane și Singapore. Kai a absolvit un masterat în Inginerie Electrică de la Universitatea de Stat din New York - Stony Brook, New York, SUA.

MEMBRI DE TEHNOLOGIE

原田 高 路 (Takaro Harada): ADVISOR PRODUS

Takaro este un absolvent al Administrației Afacerilor (MBA) al Școlii Universitare Keio.

Nippon Investment & Finance Co Ltd (CEO Daiwa Corporate Investment la KFE JAPA, divizată Divizia de soluții de mediu Miwa Tech după MBO.

El este responsabil pentru implementarea utilizării energiei clientului în cadrul Diviziei de Management al Energiei.

Folosind cunoștințele sale despre tehnologia eficientă de gestionare a energiei, a reușit să-și implementeze aptitudinile în soluția IoT în industria de audit și vitală. El este, de asemenea, responsabil pentru implementarea AI.

濵 田 晴 夫 (Hareo Hamada): ADVISOR TEHNIC

Hareo este doctor în inginerie.

Anterior, profesor la Tokyo Denki University, înființată în DiMAGIC, director al Adaptive Audio Ltd, în Regatul Unit, CTO la Nanobell, directorul rețelelor neuronale mtes, director general al R & D, directorul filialei MATIS, specializată în procesarea semnalelor digitale, ingineria acustică. În prezent, se concentrează pe cercetare și dezvoltare în domeniul CNT (Carbon Nano-Tubing) în domeniul nano-tehnologiei, rețelei IoT, senzorilor, AI și dezvoltării lanțului de blocuri.

福 留 聡 (Satoshi Fukudome): CONSILIER FINANCIAR

Fukudome este un contabil public autorizat (CPA), US CPA și un specialist certificat legal pentru procedurile administrative, licența CPA din statul Washington.

Este absolvent al Universității Keio.

Deloitte Touche Tohmatsu LLC, KPMG AZSA LLC, CPA CPTA Washington State SUA CPA CPTA Certified Proceduri Administrative Specialist Legal Satoshi Fukudome Office și, de asemenea, CEO Satoshi Fukudome Global Contabilitate de consultanță.

CONSILIERI

Malcolm Tan: ADVISOR LEGAL

Un expert în drept cu experiență vastă în domeniul IT și financiar. A fost consilier juridic global și regional în regiunea Asia Pacific, Orientul Mijlociu, Africa de Nord și America de Nord.

În calitate de inițial investitor și evanghelist al blocului, Tan are o înțelegere aprofundată a politicilor legale și de reglementare legate de industrie. Gravitas.Financial (Challenger Bank), Malcolm Tan Chambers LLC și alte companii de servicii de consultanță, care oferă servicii de asistență tehnică, juridică și de altă natură pentru industria activelor digitale, inclusiv dezvoltarea Dapp, consultanță juridică, portofel electronic, custodia activelor, asigurări etc.

Eugene Lu: CONSULTANT DE MARKETING

Eugene este OCP a Gravitas International, un consultant Global Blockchain Advisory și directorul executiv al serviciului Global Traffic Web Nicheonlinetraffic.com.

Un ex-bancher de la Citibank și Standard Chartered, Eugene este, de asemenea, un antreprenor serial cu ani de experiență în domeniul hackerilor de creștere și al marketingului online. Familiar cu brandurile globale, el a condus o agentie de publicitate care sa ocupat de numeroase MNC globale precum Changi Airport Singapore, Triumph International, pantofi ECCO etc.

Pentru informații mai detaliate, consultați linkurile de mai jos:


Alăturați-vă / urmați pe CitiOS pe toate canalele oficiale:

Telegramă Chat: https://t.me/CitiOSOfficial

name ; onde onde
Profil ; https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2600915
wallet ; 0xf372A0b4aEa179377143eA3EAaa9FE22Da1beBaF

Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt.

Disqus Comments