Dexgem Orijinal olarak Binance Akıllı Zincirinde konuşlandırılan hizmetimiz


merhaba tüm arkadaşlarım! Bu vesileyle ilginç Dexgem projesi hakkında ilginç bilgiler vereceğim.

Aşağıda #dexgem #bsc #crypto #bnb

Dexgem Orijinal olarak Binance Akıllı Zincirinde konuşlandırılan hizmetimiz, birden fazla zincirde çalışacak ve projelerin, toplulukların ve token geliştiricilerinin kendilerine uygun araçları kullanmalarını sağlayacak. Dexgem, Çok Zincirli Merkezi Olmayan bir Protokol ve topluluk tarafından yönetilen bir fırlatma rampasıdır.

Dexgem, Dexgem Çok Zincirli Platform Veritabanı adını verdikleri yeni bir teknoloji yayınladı. Bu yeni sistem, şu anda piyasada bulunan diğer sistemlere göre bir takım avantajlar sağlamak üzere tasarlanmıştır.

Bu avantajlardan biri de akıllı zincirlerin kullanılmasıdır. Adından da anlaşılacağı gibi, gelecekte birkaç amaç için kullanılabilecek bir zincirdir. Bu, sistemin bu zincirlerin şu anda nasıl çalıştığına çok benzer bir şekilde çalışabilmesi sayesinde mümkün oldu.


Dexgem nedir?

Dexgem, lisanssız ve topluluk tarafından düzenlenen bir fırlatma rampasıdır. Başlatma rampasında listelenmek üzere projeleri seçecek olan güvenli ve merkezi olmayan bir Toplulukta likiditeyi artırmaya yönelik projeler. Proje geliştiricileri, likidite sağlayıcı belirteçlerini kilitlemelerine olanak tanıyan güvenlik özelliğimizi kullanabilirler. Likiditeyi kilitlemek DeFi endüstrisinde standart haline geliyor ve Dexgem tarafından piyasaya sunulan bu konsepti yeniden doğrulamaktan gurur duyuyoruz. Bir belirteç geliştiricisi olarak teknolojimiz projenizi başlatmanıza yardımcı olabilir. Ürününüzün çeşitli yönlerini gözden geçirebilen, sayıları giderek artan üçüncü taraf sağlayıcılarla işbirliği yapıyoruz.



Amaç:

Amacımız güvenli, lisanssız, topluluk tarafından düzenlenen bir ILO ekosistemi oluşturmaktır. Dexgem belirteci, birçok yardımcı programla karakterize edilen bu konuda önemli bir rol oynayacaktır. Günümüzde birçok fırlatma rampası, platformlarında hangi projelerin yer alacağını belirlemek için aşırı bürokratik ve karmaşık bir sistem kullanıyor. Gelecekteki projelerin ürünlerini daha lisanssız bir şekilde ana akıma itebileceği anlamında farklılık gösteriyoruz. Bundan sonra, hangi projelerin finansman için kaydolacağına karar vermek topluluğa kalmıştır. Dexgem'deki başarılı bir kuluçka programı, projeyi ancak belirli bir süre sonra, elbette topluluk onayı ile serbest bırakılacak olan simge hibeleriyle ödüllendirecektir.


Neden Dexgem'i seçmelisiniz?

Binance akıllı zincir ekosistemi büyüdükçe, birdenbire daha fazla projenin ortaya çıkması bekleniyor. Ortaya çıkan her yeni proje için, birçok kötü aktör, Defi'nin özgürlüğünden ve izinsiz doğasından yararlanarak kullanıcıları zor kazandıkları paralarla dolandırabilir. Yatırımcıların fonlarını korumak ve meşru projeleri uygunsuz satış öncesi engellerden kurtarmak için Dexgem, topluluğun bir projenin satış öncesi süreci üzerinde tam kontrole sahip olduğu güvenli bir platform sunar.


Çoklu Zincir Protokolü (MCP)

Dexgem, aynı Dexgem protokolünü kullanan birden çok ağ ve sunucunun oluşturulmasına izin veren, tek bir katmana uygun şekilde kod katmanlarına ayrıştırılır. Bu, ağ yöneticilerinin gelecekte protokolü yapılandırmasını kolaylaştırmak ve geliştiricilerin protokolü kullanarak yazılım programlarını daha kolay oluşturmasına ve değiştirmesine izin vermek için yapılır.


Ayrıca günümüzde kullanılan ve Çoklu Zincir Protokolü (MCP) adı verilen bir güvenlik protokolü de bulunmaktadır.


Bu, Dexgem ağının herhangi bir protokol katmanı etkilenmeden gelişmesini ve büyümeye devam etmesini sağlayacak bir güvenlik özelliğidir. Aslında, Dexgem ağı, her biri farklı bir program çalıştıran üç ayrı sunucuya bölünmüş olarak görülebilir.

Sanal olarak çalışan bir bilgisayar ağı olarak görülebilir. Tüm sunucular, yüklenebilecek her türlü ek özellik ile tamamen özelleştirilebilir. Bu, ağın her bir üyesine toplam kontrol vermek için yapılır.



Daha Fazla Bilgi İçin:

Web Sitesi : https://dexgem.com

Twitter : https://twitter.com/dexgemcom

Ortamı : https://dexgem.medium.com

Github : https://github.com/Dexgem

Belgeleri: https://dexgem.gitbook.io


Nama Pengguna Bitcointalk : onde onde

Tautan profil BitcoinTalk: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2600915

Nama Pengguna Telegram: https://t.me/ondeonde1

Discord Profile Link ; onde onde#2212

wallet ; 0xEA182d4778eC9f73523cb846EC6F84E6Ba20D283

Participated Campaigns: Article

Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt.

Disqus Comments